Grup de consiliere online pentru cesterea angajabilitatii mamelor

25.02.2016 14:45

Asociatia Work At Home Moms invita mamele din Romania care doresc sa isi creasca sansele de angajare si de gasire a unui loc de munca potrivit nevoilor lor, la seria online de consiliere psihologica alaturi de psiholog Raluca Mihai.

Date: 4 martie, 11 martie si 18 martie
Ore: 10-12
E nevoie de skype.
Participarea este gratuita.
Inscrieri pe contact@wahm.ro

Subiecte propuse: 
*consiliere vocationala
*time management
*echilibru dintre viata profesionala si personala
*descoperirea resurselor cu care plecam la drum

Aceasta serie de intalniri virtuale face parte din programul Mom@Work finantat de Avon Space, prin care urmarim:

1.Dezvoltarea de instrumente care sa sustina mamele in gasirea unui loc de munca
2. Implementarea unui program de reintegrare profesionala,
printr-o serie de intalniri online si fizice pe parcursul a 4 luni incepand din martie.
*alte intalniri viitoare din cadrul programului: lifecoaching, branding personal, public speaking si multe altele.

Despre Raluca Mihai:
Numele meu este Raluca Mihai, sunt psiholog consilier autonom (formare in psihologie experientiala - consilierea familiei, adultului, cuplului şi copilului), formator certificat si nu in ultimul rand, mama unui baietel superb.
Maternitatea si intalnirea cu baietelul meu m-au ajutat sa-mi indrept atentia mai mult catre familie, in tot ansamblul ei si sa imi doresc sa dezvolt programe prin care viitori sau proaspeti parinti sa se adapteze mai repede si mai usor noului statut, militand in acelasi timp pentru o educatie bazata pe iubire si respect. Astfel, in prezent lucrez cu cupluri, familii si parinti in programe de dezvoltare personala individuala si de grup, pornind de la ideea ca noi, parintii, suntem primul model la care copiii nostri se uita si ca ceea ce vrem sa vedem la ei trebuie sa reflectam in primul rand noi.
In practica mea am intalnit adesea femei care, odata ce au devenit mame si-au reanalizat viata in tot ansamblul ei, prioritatile si valorile. Astfel, de multe ori, familia, copilul si timpul petrecut cu cei dragi devin o prioritate. Pentru ca acest lucru sa se intample, insa, este nevoie sa aiba loc schimbari in stilul de viata, inclusiv pe plan profesional. Foarte multe mame opteaza acum pentru varianta de a lucra de acasa, astfel incat sa reuseasca sa echilibreze viata de familie cu viata profesionala. Dar pentru ca acest aspect este inca nou in tara noastra, acest drum este de multe ori anevoios si greu de parcurs.

Despre Avon Romania:
AVON Cosmetics România este lider pe piaţa cosmeticelor din România începând cu anul 2002, păstrându-şi această poziţie de atunci şi până în prezent. Conform studiului desfăşurat de Nielsen în 2013, 8 din 10 românce comandă produse Avon cel puțin o dată pe an. Compania este preocupată nu numai să aducă frumuseţe şi oportunitate de carieră femeilor, dar şi să le îmbunătăţească viaţa, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială şi militând continuu pentru sănătatea şi standardul lor de viaţă.